Contul meu

Costumul de ceremonie potrivit – expresia eleganței desăvârșite

vineri, 8 decembrie 2017
Timp de citire: 2 minute

În alegerea costumului de ceremonie potrivit, nu contează nimic din ceea ce în mod obișnuit ar cântări în luarea unei decizii.

Nu contează nici natura evenimentului, nici anotimpul când are loc – dacă va fi în toiul iernii sau al verii, toamna târziu sau primăvara devreme. Nu contează dacă va fi pe malul mării, în vârful muntelui sau în vâltoarea orașului, dacă va fi la un club cu grădină sau la o sală de evenimente.

Pentru alegerea celui mai potrivit costum de ceremoniei contează exclusiv două lucruri: croitorul (aka măiestria lui) și felul tău de a fi (aka atitudine și gust în materie de tendințe vestimentare). Din cele două derivă esența demersului nostru, respectiv relația pe care o construim cu tine în atmosfera atelierului nostru.

Un ludovic de ceremonie este expresia eleganței la superlativ și va exprima în cel mai natural mod bucuria ta în trăirea momentului. Acesta este cel mai important lucru pe care vom încerca să îl scoatem în evidență.

Apoi vom avea în vedere o serie de elemente concrete, precum: grosimea materialului, specificațiile producătorului (Cerutti, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Holland & Sherry, Vitale Barberis Canonico, Scabal), natura țesăturii (bumbac, cașmir, lână, mătase, amestec) și croiala.

Veți putea alege între un sacou cu închidere la unul sau doi nasturi, cu rever lucios, de catifea sau normal, haină cu croială cambrată sau lejeră, haină tip redingotă sau smoching, pantalon pe gleznă și strâns pe pulpă, pantalon ajustat sau larg.

Cămașa, accesoriile și pantofii vor întregi ludovicul de ceremonie realizat, dar atitudinea ta va desăvârși ținuta – pentru clipe memorabile și amintiri de neprețuit!

Pin It on Pinterest