Contul meu

The
Fall
by
Ludovic
2017


2017
The
Fall
by
Ludovic
2017

TheFall by Ludovic

TheFall by Ludovic

Pentru toamnă am pregătit o colecție versatilă: piese vestimentare lesne de asortat, în culori reci și tonuri închise, din stofe călduroase dar atât de plăcute la atingere.

Ți-am pregătit o varietate de piese de îmbrăcăminte gata să le combini după propriul plac: sacouri ecosez, pepit sau uni, pantaloni cu dungă sau croi lejer, fuste conice până la genunchi, cămăși în tonuri ușor de asortat de dimineață până seara.

Personalizare
fară limite

Personalizare
fară limite

Personalizarea hainelor Sir Ludovic este fără limite: de la aranjarea nasturilor și materialul din care sunt făcuți, până la materialul pentru căptușeală suntem atenți la fiecare detaliu pentru un impact de neuitat.

Inspiră-te din colecția noastră și lasă-ți imaginația să zboare: datorită serviciilor atelierului Sir Ludovic de croitorie de lux, putem să realizăm orice ținută potrivită stilului tău și potrivită abordării noastre pentru Toamna 2018.

Află mai multe despre diferitele tipuri de ludovic pe care le poți comanda și programează o întâlnire la atelierul nostru pentru a beneficia de experiența întreagă Sir Ludovic
Programează o întâlnire

Sir Ludovic

Strada Londra, Nr 8, Sector 1, Bucuresti +40 723 405 863

croitorie@sirludovic.com |  Trimite
  Urmator
  Anterior
  Sari peste.

  *Poți trimite in orice moment mesajul fără să treci prin toți pașii, atât timp cât ai completat un număr de telefon.

  Următoarea colecție

  Business
  with
  Pleasure

  Vezi colecția

  Pin It on Pinterest