Contul meu

Despre stil la mai mult ca perfect

Despre stil la mai mult ca perfect
Doamne

Made-to-Measure
Feminin

Made-to-Measure
Feminin

Sir Ludovic, specializat în croitoria de lux masculină, prezintă în România conceptul „made-to-measure feminin". Experimentează precizia execuției unui costum de damă și rafinamentul croielii desăvârșit special pentru a-ți pune în valoare farmecul.

Programează o întâlnire

Cum
funcționează

Cum
funcționează

Procesul made-to-measure presupune o întâlnire inițială, care va avea ca scop stabilirea unui pattern în armonie cu silueta, personalitatea și conformația voastră.

Această primă întrevedere ne va permite să vă înțelegem abordarea în dezvoltarea unei garderobe de costume în acord cu nevoile voastre, pentru a alege țesăturile, culorile, croiala și finisajele ce vă avantajează. Procesul made-to-measure vă oferă posibilitatea de a selecta și stabili toate detaliile unui ludovic feminin desăvârșit, respectiv: reverele, sistemul de închidere (fermor, nasturi, moș-și-babă etc.), tăietura și poziția buzunarelor, căptușeala și cusăturile.

Programează o întâlnire

Tesături
premium

Tesături
premium

Alături de consultantul Sir Ludovic veți putea alegea cele mai potrivite materiale, dintr-o gamă largă de țesături. Având în vedere nevoile specifice ale ludovicului ales, veți putea alege între lână, cașmir, bumbac sau mătase, produse de firme de prestigiu precum: Cerutti, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Holland & Sherry, Vitale Barberis Canonico, Loro Piana și multe altele.

Programează o întâlnire

Vezi categorii

Vezi categorii

Vezi categorii

Vezi categorii

Camasi

Sir Ludovic

Accesoriile noastre

Accesoriile noastre
Află mai multe despre diferitele tipuri de ludovic pe care le poți comanda la noi și programează o întâlnire la atelierul nostru pentru a beneficia de experiența întreagă Sir Ludovic
Programează Întalnire

Sir Ludovic

Strada Londra, Nr 8, Sector 1, Bucuresti +40 723 405 863

croitorie@sirludovic.com |







  Trimite
  Urmator
  Anterior
  Sari peste.

  *Poți trimite in orice moment mesajul fără să treci prin toți pașii, atât timp cât ai completat un număr de telefon.

  Pin It on Pinterest