Contul meu

Master
of
Ceremony
2018


2018
Master
of
Ceremony
2018

Masterof Ceremony

Masterof Ceremony

Ne-am lăsat inspirați de bucuria pe care o trăiește fiecare dintre noi la cele mai importante și solemne evenimente din viață și am conturat o colecție unică: Master of Ceremony.

Fiecare eveniment este unic, iar costumul ales de tine te va reprezenta prin fiecare detaliu ales de tine alături de consilierii Sir Ludovic. Alege un costum de ceremonie Sir Ludovic și personalizează-l în cele mai mici detalii pentru un efect desăvârșit.

Ludovicul
de Ceremonie

Ludovicul
de Ceremonie

Pentru un Ludovic de ceremonie recomandăm culorile închise, iar contrastul dintre costumul ca atare și cămașă va fi o măsură a rafinamentului.

Confortul personal în hainele pe care le purtați atunci când mergeți un eveniment este esențial, prin urmare vom lua în calcul o serie de factori suplimentari: anotimpul, momentul din zi, gramajul țesăturii, nuanțele care vă evidențiază calitățile, stilul personal etc.

Află mai multe despre diferitele tipuri de ludovic pe care le poți comanda și programează o întâlnire la atelierul nostru pentru a beneficia de experiența întreagă Sir Ludovic
Programează o întâlnire

Sir Ludovic

Strada Londra, Nr 8, Sector 1, Bucuresti +40 723 405 863

croitorie@sirludovic.com |  Trimite
  Urmator
  Anterior
  Sari peste.

  *Poți trimite in orice moment mesajul fără să treci prin toți pașii, atât timp cât ai completat un număr de telefon.

  Pin It on Pinterest