Contul meu

Costumul
Casual
Domni


Domni
Costumul
Casual
Domni

Fiiinspirat de haina ta!

Fiiinspirat de haina ta!

Imaginează-ți un costum în care te simți impecabil și totuși extrem de liber – nimic nu te încorsetează, totul te definește și te pune în valoarea. Materialul, culoarea, croiala, elementele costumului, toate sunt în deplină armonie și menite să te facă să te simți în largul tău, indiferent de situație.

Costume din două sau trei piese, în culori închise cu detalii în culori puternice, sau costume în culori pastelate, accesorizate armonios în nuanțe puternice, costume din materiale ecosez, în dungi subțiri sau late, la unul sau doi nasturi, cu revere rotunjite sau drepte, cu un aer pastoral sau total urban, costume într-o infinitate de variante pentru o infinitate de abordări. Asta înseamnă experiența Sir Ludovic și tehnica made-to-measure – special pentru tine, fără niciun rabat de la calitate și inspirație.

Programează o întâlnire

Libertate
și eleganță fară limite

Libertate
și eleganță fară limite

Ludovic casual înseamnă armonie și versatilitate – comandă minimum două costume și bucură-te de o multitudine de opțiuni prin asortarea diferitelor elemente și personalizare.

Dacă ludovic de ceremonie și ludovic business sunt categorii cu anumite restricții impuse chiar de natura costumului în sine, segmentul ludovic casual înseamnă libertate de acțiune în cea mai desăvârșită formă. Ne lăsăm imaginația să zboare în toate aspectele care țin de croitoria costumului și respectăm un singur lucru: eleganța. Fie că ești la o petrecere relaxată cu prietenii sau la un cocteil câmpenesc într-o după-amiază sufocantă de vară, fie că mergi la un party cu colegii sau ieși la restaurant într-o seara cu iubita, eleganța este a doua ta natura. Iar Sir Ludovic, prin sistemul made-to-measure și infinitatea de opțiuni pe care ți-o oferă în materie de țesături, este partenerul tău de cursă lungă – mereu împreună cu tine, mereu alături de tine.

Programează o întâlnire
Imaginează-ți libertatea și eleganța fără limite – și ai să intuiești experiența unui ludovic casual by Sir Ludovic.
Programează o întâlnire

Sir Ludovic

Strada Londra, Nr 8, Sector 1, Bucuresti +40 723 405 863

croitorie@sirludovic.com |  Trimite
  Urmator
  Anterior
  Sari peste.

  *Poți trimite in orice moment mesajul fără să treci prin toți pașii, atât timp cât ai completat un număr de telefon.

  Următoarea colecție

  Costumul
  Business

  Vezi colecția

  Pin It on Pinterest