Contul meu

Costumul
de
Ceremonie
Domni


Domni
Costumul
de
Ceremonie
Domni

Eleganțădesăvârșită în fiecare cusătură

Eleganțădesăvârșită în fiecare cusătură

Vremea balurilor din înalta societate nu a trecut, doar s-a transformat. Magia reuniunilor de gală, a evenimentelor cu adevărat speciale care ne marchează existența dăinuie, iar importanța hainelor pe care le alegem pentru aceste momente a ajuns în timp să aibă și mai multă însemnătate.

Indiferent de evenimentul pentru care te pregătești – nuntă, cununie, botez sau reuniune cu ținută obligatorie –, Sir Ludovic are varianta personalizată și optimizată a costumului de ceremonie pe care ți-l dorești.

În viziunea noastră, un ludovic de ceremonie are o dublă menire: de a te evidenția și de a face momentul memorabil. Fiecare eveniment este unic, iar costumul pe care îl îmbraci te va ajuta să-ți amintești mai bine clipa – ca o madlenă proustiană transformată în atelierul nostru prin tehnica made-to-measure.

Programează o întâlnire

Mai
mult decât un costum

Mai
mult decât un costum

Ai ajuns în atelierul Sir Ludovic pentru că vrei mai mult decât un costum, vrei cea mai inspirată abordare pentru a spune povestea clipei pe care o celebrezi. Sir Ludovic se exprimă prin fiecare linie a costumului de ceremonie ales, țesând o poveste unică pentru și despre tine.

Costumul de ceremonie Sir Ludovic dăinuie peste vremuri – alege împreună cu noi stofa, căptușeala, nasturii, tăietura buzunarelor și noi vom avea grijă de toate celelalte detalii de finețe, pe care nici nu le bănuiești.

Pentru un ludovic de ceremonie vă recomandăm culorile închise, iar contrastul dintre costumul ca atare și cămașă va fi o măsură a rafinamentului. Confortul personal atunci când că îmbrăcați la un eveniment este esențial, prin urmare vom lua în calcul o serie de factori suplimentari: anotimpul, momentul din zi, gramajul țesături etc.

Programează o întâlnire
Fii pregătit pentru eleganța la sublim – un ludovic de ceremonie e un masterpiece în garderobă fiecărui domn!
Programează o întâlnire

Sir Ludovic

Strada Londra, Nr 8, Sector 1, Bucuresti +40 723 405 863

croitorie@sirludovic.com |  Trimite
  Urmator
  Anterior
  Sari peste.

  *Poți trimite in orice moment mesajul fără să treci prin toți pașii, atât timp cât ai completat un număr de telefon.

  Următoarea colecție

  Costumul
  Casual

  Vezi colecția

  Pin It on Pinterest