Contul meu

Pantofi
Domni


Domni
Pantofi
Domni

Confortși eleganță la picioarele tale

Confortși eleganță la picioarele tale

Vino la atelierul Sir Ludovic și bucură-te de o experiență regală, alături de consilierii noștri, specializați în costume de mare rafinament – ludovic casual, ludovic business, ludovic de ceremonie. Completează-ți ținuta cu piesele esențiale unui outfit de excepție: cămăși, pantofi și accesorii de preț.

Pantofii Sir Ludovic întregesc experiența unui costum comandat la noi, fie el made-to-measure sau bespoke, și sunt garanția confortului la fiecare pas.

Programează o întâlnire

Încălțămintea
potrivită ținutei alese

Încălțămintea
potrivită ținutei alese

Serviciul nostru de încălțăminte de lux este menit să proiecteze încălțămintea potrivită ținutei alese, fiind făcută special pe piciorul tău. Sistemul inovator de realizare, varietatea formelor și a modelelor, îmbinarea și culorile seducătoare sunt menite să evidențieze caracterul unic al pantofilor Sir Ludovic.

Bucură-te de încălțăminte special creată pe măsura voastră și proiectată astfel încât să se adapteze nevoilor individuale ale fiecăruia.

Programează o întâlnire
Completează-ți outfitul cu încălțămintea Sir Ludovic și vei avea parte de confortul deplin și eleganța desăvârșită a unor piese unice realizate special pentru tine.
Programează o întâlnire

Sir Ludovic

Strada Londra, Nr 8, Sector 1, Bucuresti +40 723 405 863

croitorie@sirludovic.com |  Trimite
  Urmator
  Anterior
  Sari peste.

  *Poți trimite in orice moment mesajul fără să treci prin toți pașii, atât timp cât ai completat un număr de telefon.

  Următoarea colecție

  Cămași

  Vezi colecția

  Pin It on Pinterest