Contul meu

Excelența ca stil de viață

Excelența ca stil de viață
Domni

Contopind
clasicul cu contemporanul

Sau: de ce suntem unde suntem? Contopind
clasicul cu contemporanul

Sir Ludovic este primul atelier de croitorie care a introdus tehnica made-to-measure pentru doamne în România, având deja o vastă experiență în croitoria masculină la comandă. Procesul made-to-measure s-a dezvoltat în Italia și Marea Britanie și a devenit tot mai cunoscut în atelierele de croitorie în ultimii ani. Are două atribute esențiale care îl diferențiază de alte tehnici ale croitoriei moderne: personalizare fără cusur și croitorie de înaltă finețe.

Programează o întâlnire

Cum
funcționează

How stuff works :) Cum
funcționează

Pentru un costum croit special pe statura și personalitate ta, vom avea două întâlniri de probă în atelierul nostru. La prima probă vom face măsurătorile inițiale pe costumul dorit.
Apoi vom alege țesătura, producătorul materialului și culoarea care vă avantajează cel mai bine. Sunt douăzeci și șase puncte de ajustare pentru un sacou și șaisprezece puncte pentru o pereche de pantaloni.
Ajustările vor fi făcute de croitori în atelierul nostru, pentru ca la a doua probă să retușăm doar mici detalii – în mai puțin de patru săptămâni vă veți bucura de experiența unui ludovic made-to-measure perfect cusut.

Programează o întâlnire

Ce
înseamnă Made to Measure

Mai pe românește :) Ce
înseamnă Made to Measure

La cerere, este disponibil serviciul made to measure – realizarea unui costum plecând de la măsurătorile luate într-un sistem inovativ, cu ajutorul etaloanelor, până la materialul ales, care este desenat, croit, tăiat și cusut după tiparul clientului de către domnii maeștri croitori.
Acest proces oferă posibilitatea de personalizare fără limite, de unde și o durată de aproximativ 4-5 săptămâni până la finalizare, cu o singură întalnire de probă sau chiar cu livrare din primul fitting, în majoritatea cazurilor.

Programează o întâlnire

Vezi categorii

Turul de onoare :) Vezi categorii

Vezi categorii

Turul de onoare :) Vezi categorii

Casual

Sir Ludovic

Accesoriile noastre

Asortare pana la 'ultima' butoniera! Accesoriile noastre
Află mai multe despre diferitele tipuri de Ludovic pe care le poți comanda la noi și programează o întâlnire la atelierul nostru pentru a beneficia de întreaga experiență Sir Ludovic
Programează Întalnire

Sir Ludovic

Strada Londra, Nr 8, Sector 1, Bucuresti +40 723 405 863

croitorie@sirludovic.com |







  Trimite
  Urmator
  Anterior
  Sari peste.

  *Poți trimite in orice moment mesajul fără să treci prin toți pașii, atât timp cât ai completat un număr de telefon.

  Pin It on Pinterest