Contul meu

Costumul
Business
Domni


Domni
Costumul
Business
Domni

Desprecolecție

Desprecolecție

Costumul pe care îl îmbrăcați spune peste 70% din ceea ce doriți să transmiteți oamenilor cu care lucrați. Ce vreți așadar să transmiteți la o întâlnire de afaceri sau în rutina de fiecare zi la birou? Un ludovic business este întruchiparea perfectă a puterii – puterea unui om de afaceri convingător, chibzuit și foarte stăpân pe sine.

Arată-ți calitățile de om de afaceri prin culorile, țesăturile, liniile costumului business croit de Sir Ludovic special pentru tine. Avem o largă selecție de țesături bleumarin, gri cărbune, texturate sau cu dungi fine pentru a realiza o ținută business clasică sau puteți chiar experimenta culori îndrăznețe, în diferite compoziții și modele.

Programează o întâlnire

Inspirația
colecției

Inspirația colecției funny Inspirația
colecției

Indiferent de alegerea făcută, un ludovic business by Sir Ludovic vă va oferi confortul și libertatea de mișcare de care aveți nevoie, rămânând, indiferent de ipostază, un costum impecabil. Țesăturile premium cu care lucrăm asigură o durată de viață îndelungată ca să vă bucurați mai mult timp de experiența unui ludovic desăvârșit.

Pentru a vă bucura de o experiență completă, discutați cu consilierii noștri și alegeți toate accesoriile esențiale unui ludovic business care să vă pună în valoare, în deplină armonie cu elementele ținutei.

Puteți alege din peste 2.000 de țesături premium în diferite amestecuri, culori și modele de la firme de prestigiu precum Cerutti, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Holland & Sherry, Vitale Barberis Canonico, Scabal etc.

Programează o întâlnire
Fii costumul business pe care ți-l alegi și bucură-te de puterea subtilă a unui ludovic desăvârșit.
Programează o întâlnire

Sir Ludovic

Strada Londra, Nr 8, Sector 1, Bucuresti +40 723 405 863

croitorie@sirludovic.com |  Trimite
  Urmator
  Anterior
  Sari peste.

  *Poți trimite in orice moment mesajul fără să treci prin toți pașii, atât timp cât ai completat un număr de telefon.

  Pin It on Pinterest