Contul meu

3 elementele esențiale pentru garderoba ta business

vineri, 15 decembrie 2017
Timp de citire: 2 minute

Costumul navy blue – de preferat în două piese, pantaloni și sacou –, în trei variante de croială: traditional fit, tailored fit sau slim fit. Vom alege cea mai potrivită abordare, în funcție de siluetă, postură, obiceiurile de lucru și atitudine. Indiferent de cât de cambrat sau nu este pe talie un sacou, la fel de importantă este alegerea tipului de pantaloni care să vă avantajeze. Este foarte posibil să nu vă placă pantalonul scurt și foarte strâns pe pulpă, dar nici varianta largă și dublu manșetată. De aceea, proba inițială de la noi din atelier, pentru un ludovic business made-to-measure, este extrem de importantă: nu luăm doar măsurile corporale pentru un costum care să vă îmbrace, setăm parametrii unei ținute care spune totul despre felul tău de a fi. În primul rând înțelegem noi cum vă place să vă îmbracați, apoi căutăm cea mai bună abordare în croitoria de lux pentru a vă pune în valoare.

Echivalentul feminin este un deux-piece navy blue sau o rochie cu croială dreaptă, accesorizat(ă) sobru (buzunare aplicate, fermoar etc.), dar care poate fi și foarte cambrată, și prețios decoltată, și prețios ajustată în partea de jos (fie cu sliț, fie conică, dar totuși lejeră) – veți avea un aer business dar fără să renunțați la farmecul feminin. Veți fi cu atât mai convingătoare într-un navy blue feminim made-to-measure dacă veți păstra din delicatețea feminină care de multe ori este ascunsă în contextul unei abordări de afaceri.

Cămașa masculină – albă simplă sau albă cu dungulițe fine sau orice culoare foarte deschisă și pastelată – sau cămașa feminină – cu broderie sau cu volane aplicate pe piept, cu o sumedenie de nasturi la mâneci sau cu îndoitură simplă; procesul made-to-measure permite personalizare fără limite și pentru cămășile care vă pun în valoare costumul și vă ajută să vă simțiți în largul dumneavoastră chiar și într-o situație tensionată.

Un detaliu de mătase – fie că e o cravată, sau o eșarfă foarte subtil așezată la butonieră, sau o eșarfă vaporoasă de pus la gât, sau un cordon – elementul de mătase, integrat cromatic în ansamblu ținutei, va conferi eleganță și farmec costumului. Pentru un efect imposibil de uitat!

Următorul articol

Costumul de ceremonie potrivit – expresia eleganței desăvârșite

Citește articolul

Pin It on Pinterest